Μενού Κλείσιμο

Πολιτική Επιστροφών

Είναι δικαίωμα μας να αναθεωρούμε! Αν αγοράσατε κάποιο αντικείμενο και αναθεωρήσατε την απόφασή σας έχετε το δικαίωμα να το επιστρέψετε. Η επιστροφή θα πρέπει να γίνει εντός προθεσμίας δέκα (10) ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία της παραλαβής των προϊόντων.
Στην περίπτωση αυτή ο αγοραστής επιβαρύνεται εξ’ ολοκλήρου με το ποσό των μεταφορικών για την αποστολή και επιστροφή των προϊόντων.
Επιστροφές γίνονται δεκτές μόνο εφόσον τα προϊόντα που επιθυμείτε να επιστρέψετε βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία τα παραλάβατε, χωρίς δηλαδή να έχουν αποσφραγισθεί ή να έχει παραβιασθεί η συσκευασία τους, μαζί με την απόδειξη λιανικής πώλησης ή το τιμολόγιο.
Σε άλλη περίπτωση η επιστροφή δε θα γίνει δεκτή.
Στην περίπτωση που επιλέξετε την επιστροφή των προϊόντων σας, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας ώστε να σας αποστείλουμε τη φόρμα συμπλήρωσης για την επιστροφή.
Η επιστροφή των χρημάτων σας γίνεται αποκλειστικά με πίστωση του τραπεζικού λογαριασμού που θα μας γνωστοποιήσετε μέσω της φόρμας και πραγματοποιείται εντός 14 ημερών από την ημερομηνία που θα παραλάβουμε τα προϊόντα.
Λόγω της φύσης μερικών προϊόντων μας (μεταχειρισμένα), σας ενημερώνουμε πάντα λεπτομερώς για την κατάστασή τους. Ωστόσο αν στη σπάνια περίπτωση που από λάθος (πχ χτύπημα κατά τη μεταφορά) παραλάβετε το προϊόν σε διαφορετική κατάσταση από την περιγραφόμενη, τότε παρακαλούμε να μας ενημερώσετε άμεσα.